Zevende editie

Zevende editie van een rockfestival in de polder Mastenbroek!

Polderrock 2019 heeft € 6.666,66 opgebracht.

Stone in Egypt

Stone in Egypt werd in 1997 opgericht door Tjeerd de Jong (ex Lethargy, Beyond Belief). Eerste demotape "Katmandu Dreampiece" ontving een platencontract bij Cold Blood Industries. Debuut cd 'Stone in Egypt' werd uitgebracht in november 2000 en kreeg geweldige recensies van over de hele wereld en de band begon live te spelen met bands als: The Atomic Bitchwax, Dozer, Peter Pan Speedrock.

Tweede album 'Almost Forever' werd uitgebracht op 12 "vinyl. In 2004 bracht Stone in Egypt 'Swinging Dead in Summerwind' uit, een zeer zwaar en melancholisch album, op hun eigen Retrorocket-label. Het ontving zeer goede recensies van de muziekpers.

 In 2006 S.I.E. bracht de 4 nummers tellende EP 'Dying Free' uit. Januari 2016 Stone in Egypt nam het nieuwe album Feed The Void op in Franky's Recording Kitchen. Het album bevat 5 nieuwe nummers en is uitgebracht op het label Off The Record. CD en LP. Het album ontving een aantal zeer goede recensies in de Nederlandse en internationale pers.

In 2017 speelde Stone in Egypte het ROADBURN-festival en het INTO THE VOID-festival. Ook de band deelde het podium met Sasquatch, Nightstalker, The Wounded etc.

Tot ziens op Polderrock 2019!

Voor meer informatie: klik hier voor hun website

Polderock 2019 Stone in Egypt small

(klik op de foto voor een vergroting)