Zevende editie

Zevende editie van een rockfestival in de polder Mastenbroek!

Polderrock 2017 heeft ruim € 4000,- opgebracht. (doel Villa Joep)

 

POLDERROCK is een ons kent ons festival maar dat wil niet zeggen dat alles ook maar kan. Om het voor iedereen leuk te maken zullen we een aantal afspraken met elkaar moeten maken. De organisatie heeft het recht personen te weigeren op het festivalterrein als men zich niet aan deze regels wil houden.


Festival regels

Het is verboden de volgende zaken mee te nemen: (professionele) foto-, film-, en andere opnameapparatuur zonder ons daarvan een kopietje te sturen (foto’s/video's), alcoholhoudende dranken, glaswerk, blik, plastic flessen, (vuur)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen. Handel en gebruik van soft- en harddrugs zijn verboden. Bij de ingangen wordt gecontroleerd en meegenomen dranken zullen in beslag worden genomen. Bezoekers kunnen aan de ingang of op het festival terrein worden gevisiteerd. Degene die daar niet aan meewerkt, kan de toegang tot het festivalterrein worden geweigerd of van het festivalterrein worden verwijderd.

Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van de optredens zijn geheel voor eigen risico. Stichting POLDERROCK is niet aansprakelijk voor enige schade geleden door bezoekers en ontstaan aan goederen van bezoekers voor zover er geen sprake is van verwijtbaarheid aan de organisatie.

Wel toegelaten zijn geleidehonden voor mensen met een visuele handicap, een goed humeur, boterhammen, ballonnen, inschuifbare paraplu’s zonder pin (géén parasols), plastic en dekens om op te zitten/liggen, een paar (schone)reserve sokken, oordoppen, zonnecrème, hoofddoekjes (mits het een boerenzakdoek is), flesjes parfum, deodorant, verfrissingswater in verstuiver en kleine rug- of andere zakken. Dus eigenlijk valt het wel weer mee.


Drugsgebruik
Zoals overal in Nederland is het in bezit hebben van drugs niet toegestaan. Dus ook niet op POLDERROCK. Bovendien is het niet cool als je helemaal de weg kwijt bent en achteraf te horen krijgt wat je allemaal voor leuke dingen gemist hebt. Gebruik en bezit van harddrugs (dus ook die pilletjes) worden niet getolereerd en overtreders zullen direct aan de politie worden overgedragen. Handel in wat voor drugs dan ook is niet toegestaan. Hou het netjes en zorg ervoor dat onze EHBO medewerkers je niet van het veld af hoeven te schrapen. Kijk voor meer info over drugs en uitgaan eens op www.drugsenuitgaan.nl.


Geen drank aan minderjarigen
Het is verboden om alcoholhoudende dranken te verstrekken aan iedereen onder de 18 jaar. Ook het kopen van alcoholhoudende dranken en doorgeven aan iemand onder de 18 jaar is verboden. Hier zal streng op gelet worden. Het is nu eenmaal zo dat wij daar een vette boete voor kunnen krijgen dus je brengt ons in grote problemen als je denkt ons te kunnen flessen. Dat is niet cool en we zullen nog strengere maatregelen moeten nemen als het verkeerd gaat. Daar wordt uiteraard niemand vrolijk van. Bezoekers die bewust proberen deze regel te overtreden zullen aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele boete en schade die wij uiteindelijk moeten betalen.


Milieu en omgeving

Het landgoed KOK is een prachtig landgoed en wordt onderhouden en beheerd door de familie Kok. Het landgoed is uniek en zeer bepalend voor de sfeer van het festival. Bedenk dat we hier al voor de 7e editie zitten en dan kan alleen maar doordat we altijd met respect voor de omgeving zijn omgegaan. Dat vragen we ook aan jou. Geniet van de omgeving en zorg dat alles netjes en heel blijft.


Toiletten
Op het festivalterrein staan genoeg wc’s en zeikzuilen, waar je gratis gebruik van kunt maken. Maak hier ook gebruik van en ga nou eens niet tegen die boom aan staan of tegen je buurman aan de bar. Dat is voor iedereen beter.


Parkeren
Dit kan niet op het terrein van POLDERROCK, daarom is het verstandiger om op de fiets te komen of een taxi te regelen. Maar komen jullie toch met de auto parkeer hem dan zover mogelijk in de berm. Eventuele schade die hier bij opgelopen wordt aan uw voertuig zijn niet op ons te verhalen.


Fietsenstalling
Fietsen is op lopen na de beste manier om het terrein tijdens het festival te bereiken. Je kunt gebruik maken van de POLDERROCK fietsenrekken in de berm. Ook voor de waterfiets van enkele van de vaste bezoekers is plaats in de Wetering om aan te meren.


Crowdsurfen
Tijdens het festival is het de bedoeling dat iedereen van de muziek en de andere activiteiten kan genieten. Houd rekening met elkaar en ga niet crowdsurfen! Onbenullig rondspringen is meer dan genoeg!


Kamperen is helaas niet mogelijk!


De organisatie wenst u een geweldig Polderrock 2019 toe!

Sponsors

Mede mogelijk gemaakt door: